dimecres, 1 d’octubre del 2008

Gràcies!




Des de que es van convocar els premiscat, que tenia ganes de dir alguna cosa, però quan vaig veure les primeres votacions, alguna a lamevaillaroja, vaig pensar –com la nits– que era més prudent esperar que quedés tancada la votació, per tal de no influir ningú a votar-me o que semblés que afalagava l’organització. Per això, em vaig limitar a posar de seguida l’enllaç al bloc i prou.

La meva idea era felicitar l’organització per la iniciativa, perquè eren un premis on tots hi podíem participar amb els nostres vots i, per tant, del tot democràtics i equànimes, per la feinada que estaven disposats a fer, i, també, perquè pensava que això ens permetria conèixer molts més blocs a tots. Hores d’ara crec que totes les fites han estat més que assolides i per això vull fer arribar la meva felicitació més sincera a l’organització. Heu fet una bona feina!

Pel que fa a mi, confesso que quan al començament vaig veure que tenia algun vot em va fer molta il·lusió, però també pensant això, que era algun vot. Francament, em donava per més que satisfeta, tenint en compte que havia començat a finals de gener, amb més por de fracàs que altra cosa i per tant sense fer-ho saber a gairebé ningú. Només dos blocaires en tenien coneixement i a petició meva em van guardar el secret per la meva por a durar dos dies.

La realitat ha estat una altra, cada dia em sento més bé amb el vestit de blocaire i contenta de tot el que m’ha aportat aquest món, però això no treu que quan vaig veure que havia estat un dels 4 blocs nominats en l’apartat revelació, m’emportés una sorpresa i gran. De fet, guanyi qui guanyi jo ja em considero més que premiada i n’estic molt contenta.

Per això, vull fer-vos arribar el meu agraïment a tots: als que m’heu votat, als que em visiteu, als que em comenteu, en definitiva a tots i, com no, felicitar a la resta de nominats i molt especialment als que comarteixen apartat amb mi.

19 comentaris:

novesflors ha dit...

Jo no tinc costum de participar en votacions i premis però sí que et visite de tant en tant. :)

Carme Rosanas ha dit...

Rita, jo crec que com a blog revelació tens la nominació més que merescuda.

La veritat és que com a col·laboradora amb els premis c@t, penso que ha estat una bona iniciativa, que ha funcionat bé, que hi ha hagut molta participació.

Els resultats seran el dia 12 al blog c@ts, però passeu-hi abans que hi haurà alguna pregunta per als participants.

Eli ha dit...

Es que mira que és difícil votar i escollir...!!! Es que ho poseu molt difícil!!! :-D
Moltes Felicitats!!!

Albanta ha dit...

Soc nouvinguda a aquest mon dels blocaires i no se bé com ha anat esta votació. Però ets dels primers llocs que vaig visitar i dels primers que vaig agregar al meu.
Ten ben guanyada aquesta nominació!!
Sort a tu i la resta de companys.

Una abraçada

El veí de dalt ha dit...

I mireu com li costava sortir de l'Illa!

Sergi ha dit...

Amiga Rita.
Com a col·laborador del projecte c@ts, deixa'm dir que estic molt content de com han anat les coses, i tot i que sempre es poden fer millor, s'ha fet el que s'ha pogut, i per mi, de llarg, el millor ha estat la vostra col·laboració en que tot sortís bé, en votar a qui us agradava i no intentar guanyar (no tothom pot dir això, però bé...), perquè en definitiva, es tractava de rebre el suport i el reconeixement dels altres, i no hi ha res millor. Com tu dius, sortir nominat, i tinc la sort de poder dir el mateix, ja és un premi que no es paga amb res.

Escriuria molt sobre això, perquè hem hagut de treballar força, però no em vull enrotllar, que jo dec un post com aquest al meu blog. El que vull dir-te és que estaves nominada a l'apartat de revelació, però crec que a dia d'avui, de revelació res, que ets una autèntica realitat, i tens un blog amb majúscules, que estic segur que l'any que ve optarà a altres categories. Així que gràcies a tu per la participació, pel fair play, i pel que ens aportes a cada post i a cada comentari. No canviis, i comença a creure-t'ho ja. Ei, però només una mica, eh?

Striper ha dit...

Si jo crec que estar niminat ja es un premi, a mi també emfa il.lusio.

Carquinyol ha dit...

Haurem d'ampliar prestatgeria eh???

Moltes felicitats, t'ho mereixes !!

=)

... ha dit...

Moooooooooltes Felicitats Rita!!!! Penso que guanyi qui guanyi potser estaria bé fer alguna cosa en comú. Ja li diré a la Núr, que segur que s'apunta. La petitacriatura, l'altra nominada no la conec però no problem, en podem parlar...
Perquè no sóm rivals, ostres que vosaltres sou les companyes de bloc i estaria bé que ho celebrecim com a una victoria de totes. Si tens idea te deixo el meu correu saraamics@gmail.com

I de nou mooooooooltes felicitats compi!!!!!!

Joana ha dit...

Ens vares observar entre el silenci i l'anonimat però ara aprenem de tu i del teu saber fer!
Una abraçada i moltes felicitats! Segur que quedes entre els millors! ;)

Anònim ha dit...

Doncs felicitats, és interessant el què dius... jo no et coneixia durant el temps de les votacions, però val la pena el teu blog :)

el paseante ha dit...

No conec aquests premis, però m'agrada que hi estiguis nominada. El que m'agrada de veritat és que escriguis el teu blog i el tinguis tan cuidat.

Núr ha dit...

Enhorabona a tu també, maca! Crec que totes quatre ens sentim vencedores a la nostra categoria, encara que no en tinguem els resultats. Aquí no n'hi ha una de millor ni una de pitjor. Crec que hi hem guanyat tots per participar, per proposar blocs, per votar, per anar a descobrir els nominats... i algú s'endurà el premi, que serà una mica compartit entre tots plegats!

Així que molts petons i somriures i ens anem llegint!!

khalina ha dit...

Moltes felicitacion per la nominació, i moltes més per anar escrivint perquè et puguem llegir

mar ha dit...

felicitats Rita!
tot el que escrius val la pena, així que és ben merescuda haver estat nominada i segur que també el premi.
una abraçada!

Rita ha dit...

Gràcies, noves flors, jo també et visito i m'agrada el que trobo a "casa teva". :-)

Gràcies, carme! Heu fet bona feina i celebro que hi hagi hagut tanta participació. El millor de tot és que ara tots plegats coneixem més blocs.

Gràcies, eli i albanta!

A vegades no saps del que ets capaç, veí, i de debò que no m'ho podia imaginar jo això de mi. Gràcies per confiar-hi!

Gràcies, xexu! Ets molt generós i les teves paraules m'arriben al cor, sincerament.
Un petó!

Que bé, striper!

Gràcies, carquinyol! Aquesta nominació jo ja la porto al cor, no em cal prestatgeria. :-)

Gràcies i igualment per tu, nits!!

M'afalagues, joana, gràcies! Ja saps que ets una dels meus mestres blocaires, oi? ;-)

Gràcies, cesc!

Gràcies, paseante, doncs jo et vaig votar i tot! ;-)
El bloc és com una altra casa, i m'agrada tenir-la bufona... hehehehe

Gràcies, núr, et dic el mateix. Sigui com sigui el resultat, ja hem guanyat i molt.
Petons, bonica!

Moltes gràcies khalina, començo a estar incòmode i tot, encara que m'agradi eh...

Gràcies a tu també, mar!

horabaixa ha dit...

Hola Rita,

Enhorabona !!!!!!!

I puc preguntar de què et sorprens ???????

Una abraçada

atikus ha dit...

No se de que van esos premios pero si hay que votarte te voto, me parece muy bueno tu blog...que pelota eh!!!

Rita ha dit...

Gràcies, horabaixa! :-)

Jajajaja atikus, que malo que eres!