dijous, 23 de desembre del 2010

Això és un cop d'estat

Google



Jo no ho sabria explicar millor que en Vicenç Partal en el seu editorial d’avui.

Ara més que mai hem de fer pinya TOTS i no deixar-los que ens humiliïn més.

20 comentaris:

Carquinyol ha dit...

En Vicent Partal ho ha dit clar i català. No es pot permetre que sistemàticament s'utilitzi el sistema judicial de l'Estado (ja sigui el Constitucional ja sigui el Supremo) per a retallar sobirania al Parlament de Catalunya !!

PS: O directament no fem eleccions al Principat i traslladem la seu del Supremo-Constitucional a la Ciutadella per a que ens governi a l'estil 'virregnat' .

Carme Rosanas ha dit...

Tens tota la raó Rita, fa molts dies que hauríem de fer pinya tots... però sembla una cosa impossible. Ells si que la fan, tots ells, en això estant tots d'acord.

Joan ha dit...

Doncs va sent hora de fer-nos forts, perquè això acaba de començar. I van a per nosaltres.

Vicicle ha dit...

A València ja fa temps varem fer-nos l'harakiri lingüístic. Vigileu a casa vostra i almenys que siguen d'altres els assassins. Ànims i Bones Festes, malgrat tot.

miquel ha dit...

Són uns bàrbars perillosos. Definitivament, caldrà enfrontar-s'hi.

vafalungo ha dit...

Carregar-se el model d'immersió lingüística és una salvatjada. Em ve al cap l'Ovidi Montllor, quan deia: "Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s’escriga o es pense." Sí, toca reaccionar. En sabrem?

Elfreelang ha dit...

I que la gent recordi i tingui present que va ser el PP amb la passivitat del PsoE que en endegar a passeig l'Estatut han obert la caixa dels trons per anorrear la nostra llengua i la nostra cultura....jo particularment coma professora seguiré fent servir la meva llengua

òscar ha dit...

Cop d'estat. Guerra freda.
Sols se'm passa pel cap (oblidada, de moment, la primera idea de colapsar els correus del Suprem) una cosa: desobediència ben emparada, això sí, pel coi de classe política.

Desconec si es possible.

kika ha dit...

tant de bo fos un cop d'estat... però només és un cop de nacionalitat ! i gràcies!

Anònim ha dit...

El primer que s'hauria de posar al capdavant és el President de la Generalitat. Per ara, la seva resposta ha estat molt feble, ignorant i provant de treure ferro al tema quan es tracta d'un atemptat directe a la nostra llengua i cohesió social.
Per aquí al costat (i per desgràcia tb a casa nostra) n'hi ha uns quants que volen tornar enrere. Els ho hem d'impedir.

Mireia ha dit...

crec que, malauradament, està convertint-se en un fet normal que "se'ns pixin a sobre" ( i perdona per l'expressió barroera), hem de fer JA alguna cosa!!

Sergi ha dit...

No em puc explicar que tinguin tanta barra. Mica en mica ens van minant els drets. Pensava que els temps de Franco ja havien passat, però no, no, sembla que tornen. Haurem de fer les maletes, s'ho estan buscant.

El porquet ha dit...

Ai Rita... jo ja no sé ni que escriure... estic trist, emprenyat, indignat. Se m'acaben les paraules. Fem i farem pinya, òbviament, però em temo que des de dalt no s'estan donant les respostes contundents que s'haurien de donar. "Treuen ferro" diuen... doncs jo hi fotria tot el ferro i la llenya que calgués, que jo ja estic ben cremat.

fanal blau ha dit...

Vinc a fer pinya! Però fem-la ja!

kweilan ha dit...

Totalment d'acord.

khalina ha dit...

Es indignant!

Deric ha dit...

cada cop ens donen més punts per separar-nos d'ells, i espera quan governin...

Jordicine ha dit...

Passo a desitjar-te un Bon Nadal i un feliç 2011. Un petó i fins aviat.

I sí, és un cop d'estat en tota regla. No sé pas què farem.

rits ha dit...

Doncs si, sembla que només acaba de començar el malson. Però realment serem capaços de fer pinya i ser forts?

sànset i utnoa ha dit...

Em fa gràcia perquè ells, amb les seves sentències dels trons, no deixen que el nostre sentiment s'afebleixi!

Utnoa