divendres, 3 de setembre del 2010

El "mojito" del Clint



Fa dies que no actualitzo i podria dir que el principal motiu és la falta d’inspiració, però no és ben bé això. De fet, no he deixat d’escriure aquests dies, però quan em rellegeixo em veig tan poc políticament correcte que prefereixo desar-ho.

I és que aquests polítics –em ve molt de gust fer servir un diminutiu, però seré respectuosa– que tenim em posen malalta. No m’agrada com van les coses ni tampoc les entenc. No m’agrada que els darrers gestos als que estem assistint per part de tots plegats siguin en benefici personal i/o partidista. Com a exemple, les dues formacions que no es posen d’acord i no poden anar juntes a les eleccions per la confecció de les llistes, mentre que en l’ideari –que és on s’entendria que hi haguessin discrepàncies i que poguessin acabar en desacord– sembla que cap problema. ¿Què interessa més, el país o una cadira al Parlament de Catalunya?

I donant-li voltes a la política estava –no sé si us ha passat mai que si no publiques el que realment voldries no et surt res més, sembla que se’t faci un tap– que vaig decidir que prou i com que aquest cap de setmana hi ha la Fira d’indians a Begur, que celebra l’estreta relació amb Cuba, originada en l’emigració de molts begurencs a l’illa al llarg el segle XIX, i que en retornar, els que havien prosperat en els seus negocis, construïen ostentoses cases que encara avui decoren els carrers de Begur, vaig pensar en els "mojitos", que m’encanten, i vaig decidir penjar un apunt amb una foto d’un "mojito" i posar-ne la recepta.

Mentre buscava la foto al google, vaig veure que el meu estimat Clint acabava d’actualitzar publicant la meva intenció i com a conseqüència del mateix, de no voler parlar de política. Em va semblar tant bo que vaig decidir que no faria el meu apunt i que enllaçaria el seu aquí.

Bon cap de setmana a tothom!

24 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Jo restaré aquí, tot esperant el teu apunt políticament incorrecte.

Segur que valdria la pena llegir-lo.

*Sànset*

Pakiba ha dit...

Bon apunt Rita,pero espero el teu que te que ser mollor.

Bon cap de semana

Toy folloso ha dit...

Vinc d´esmenar-li la recepta a en Clint (molt poc, però).
Val la pena venir a veure la fira dels "indianos". Així, dit en veu baixeta, que ja es molta la gent que col.lapsa aquesta petita vila empordanesa.

zel ha dit...

Just quan tinc el fi de setmana més complicat i ple de l'any...jo que hi volia anar...

Garbí24 ha dit...

per parlar de politica no s'ha de ser politicament correcte si no no serveix de res

Sergi ha dit...

Hi ha posts que si no els escrivim ens persegueixen. Això ho sabem tots els que algun cop hem pensat que una cosa no l'havíem de publicar.

Et diré que és molt clar que el que volent els nostres 'polítics' (i ho poso entre comes perquè jo diria paràsits) és tenir una trona allà al parlament. Cap ni un d'ells no té interès per Catalunya, sinó per ells mateixos. Cap ni un d'ells es mereix ser defensat. El poble ha parlat en més d'una ocasió, i no només en temes d'independència. Volem que se'ns respecti. Volem que els nostres impostos ens tornin en forma de benestar. Volem moltes coses. Ells només en volen una: Poder. I un cop l'aconsegueixin, seran com els altres. Com tots.

Com en Sànset, em quedo a l'espera de llegir un post políticament incorrecte. Ell i jo som una mica animals. En gaudirem segur si al final ens el regales.

Candela ha dit...

Jo també vinc per primer cop, crec, des del blog del Clint :)

Cop de mall politiquero.

Clint ha dit...

Volem el teu post canyeru!

Comencem a carregar contra aquesta patuleia, va!

I després ens fotem uns mojitus, millorats amb els consells del Toy!

Carme Rosanas ha dit...

Rita, tenint en compte que els nostres polítics són sempre i sistemàticament políticament incorrectes... jo et diria que facis el favor de fer el teu post i alliberar-te d0aquesta càrrega... Més incorrecta que ells impossible, nena! :)

rits ha dit...

tot plegat és patètic. No havíen escarmentat prou amb lo de la desafecció?
trist, molt trist!

Ferran Porta ha dit...

Doncs ves, jo passo de la política, si més no uns dies, i t'acompanyo a la Fira, si m'hi vols. Això sí que em ve de gust.

LEBLANSKY ha dit...

Què bé, em sembla perfecte que siguis políticament incorrecta, però et demano -va, si us plau- que ens permetis compartir la teua incorrecció en forma de post.
I respecte als mojitos, és un invent genial, tot i que darrerament -deu ser cosa de la incorrecció- m'inclino més per la caipirinha.

Joana ha dit...

Mojitos , fires i Clint. Vols dir que val la pena parlar de política?
Cada dia em costa més "digerir"la premsa!
Un petó Rita!

Elfreelang ha dit...

tens raó llegeixo noticies i m'esgarrifo quan no m'indigno....però espero el teu apunt políticament incorrecte jo també!

Alyebard ha dit...

Cert, crec que necessitarem molts mojitos per aguantar sencers fins a les eleccions.

Robertinhos ha dit...

Rita, hauriem de desterrar el mall...i no parar.

LA recepta del mojito em fa molta gràcia, perquè cadascú té la seva. Hi han petites variacions, però generen grans diferencies de sabor.

En fi, suposo que són com totes les receptes... ;P

Joan ha dit...

El cert és que molts en diríem alguna de grossa, però per no fer-nos més mal (ells en són immunes) preferim deixar-ho córrer.

Un parell de mojitos més tard, podem despotricar-ne millor!

Núr ha dit...

Jo tampoc estic gens contenta amb els polítics que tenim; amb cap.

No coneixia aquesta fira de Begur, però m'agradaria visitar el poble, on no he estat mai, perquè sembla que ha de ser molt bunik.

Visca els mojitos!!! Aquest estiu me n'he fet un bon fart!

I, sí, a mi també em passa que si no publico sobre el tema que voldria, no em surt res més...

Mireia ha dit...

Dona, ens hauria agradat llegir el diminutiu políticament incorrecte!!

Signo totalment el que dius dels polítics, els interessa més la cadira, (sí, ja sé que això és generalitzar i és injust, però és el que penso)

Jordi Tudó ha dit...

Això de la falta d'inspiració també m'ha passat aquest estiu, he estat 1 mes i mig sense publñicar res, què hi farem!!
Salut i sort

khalina ha dit...

Quasi vaig a la fira d'indians,però al final vam canviar de plans... El proper any!

A mi també m'agraden els mojitos. I els posts políticament incorrectes

el paseante ha dit...

Ens passa a tots que tenim coses a dir, però no ens surten les paraules escrites com voldríem. I pengem el que no hauríem de penjar. I amoïnem a la gent.

Tincs ganes d'eleccions. Més que ganes, curiositat, per veure què diu la gent (els electors). He dicidit el meu vot. És heavy i no ho faré mai públic :-)

Jordicine ha dit...

Apunts políticament incorrectes? M'agraden! De fet, correctes es difícil fer-ne algun. Un petó, RITA.

Rita ha dit...

Gràcies a totes i tots pels vostres comentaris!

De moment no hi haurà apunt políticament incorrecte, però no us puc dir que no l'acabi fent més endavant quan comenci la campanya oficial, perquè Déu n'hi do com van ja. Ja veurem.

El capde va anar molt bé, molts mojitos i bon rotllo i ara ja fins l'any que ve!
Molts petons!