Un local no molt gran, amb pissarres i dibuixos als vidres, estil els bars de tapes antics, però amb gust. Una mica ensorrat, s’han de baixar escales, dues barres, 4 o 5 tauletes altes i tamborets còmodes. No reserven i s’ha de fer cua. Mentre hi vam ser, sempre n’hi va haver, però se’n passa via, la gent no s’hi queda més del compte tampoc.
De seguida vam tenir lloc, a la barra, ens vam mirar la carta i, tot i costar-nos, perquè tot feia molt bona pinta, ens vam decidir.
Unes sepietes, ben petites, servides totes arrenglerades, a la planxa. Unes gambes, no molt grans, també a la planxa. Uns ous estrellats al damunt de patates fregides, amb pernil, no sé si era ibèric, però ho podria ser de bo que estava. De moment, ens va semblar suficient. Acompanyat tot d’un vinet, fresquet, Vionta, un Albariño de les Ries Baixes que passa molt bé.
Se’m fa difícil dir què estava més bo, perquè tot n’estava molt. Quan ens vam acabar això, tot i sentir-nos prou bé, vam demanar un biquini, els havíem vist passar i feien molt bona pinta: un pa molt prim, pernil ibèric, mozzarella i trufa. Vam quedar més que bé, però dubtant si demanar una altra cosa o si passar a les postres.
GoogleDe seguida vam tenir lloc, a la barra, ens vam mirar la carta i, tot i costar-nos, perquè tot feia molt bona pinta, ens vam decidir.
Unes sepietes, ben petites, servides totes arrenglerades, a la planxa. Unes gambes, no molt grans, també a la planxa. Uns ous estrellats al damunt de patates fregides, amb pernil, no sé si era ibèric, però ho podria ser de bo que estava. De moment, ens va semblar suficient. Acompanyat tot d’un vinet, fresquet, Vionta, un Albariño de les Ries Baixes que passa molt bé.
Se’m fa difícil dir què estava més bo, perquè tot n’estava molt. Quan ens vam acabar això, tot i sentir-nos prou bé, vam demanar un biquini, els havíem vist passar i feien molt bona pinta: un pa molt prim, pernil ibèric, mozzarella i trufa. Vam quedar més que bé, però dubtant si demanar una altra cosa o si passar a les postres.
Amb seny, vam decidir-nos per un pa amb oli, sal i xocolata: tres boles de xocolata, freda, no gelada, de textura cremosa, amb una llesca prima de pa torrat clavada al damunt en una base d’oli d’oliva i sal, i maduixes amb modena i crema de iogurt.
Una altra aposta –el tapaÇ24– del Carles Abellán, deixeble del Ferran Adrià, més senzilla i econòmica que el Comerç 24, que és on ell va començar a anar per lliure, ja fa uns anys, i on segueix triomfant.
Entre el lloc, el sopar i la bona companyia, una vetllada formidable.
27 comentaris:
Doncs perfecte!! Prenc nota de l'adreça, veig que has tingut una deliciosa revetlla!
M'ha fet venir gana,Bon dia.
nyam!! què bona pinta !!
quina gana m'has fet venir! m'ho apunto!
Aixó del xocolata amb pa amb oli i sal m'ha portat a la memòria la meua infantesa, allá pels anys 50 en que per aquestes terres de l'Empordà es va possar de moda el pa amb tomaquet i xocolata.
A l'Empordà sempre s'han fer experiments gastronòmics arriscats.
Acabo d'esmorzar: un súper entrepà de pernil salat i un tè negre. Mmmmm... Doncs tot i això, m'has fet venir gana!
Segur que t'ho vas passar bé! :-)
I a mi, tot i l'hora que és, massa prompteper menjar, m'has fet venir gana :)
Quina pinta!
M'apunto el lloc!
Veig que la revetlla va anat bé :)
Com et cuides, eh, Rita?
Això esta bé.
Petons
framiquel
Tot té una pinta boníssima!!!
Doncs és molt greu llegir això quan s'acosta l'hora de sopar, ja que l'estómac ja em començava a roncar, i ara no vegis com me l'has deixat. I t'asseguro que el meu sopar no tindrà res a veure amb el que narres, quina decepció que m'agafarà...
Hola Rita,
Acabo de sopar. Llegint he començat a fer soliveres.
Exquisit.
Una abraçada
Quina gràcia! A casa meva per esmorzar menjo sovint pa torrat amb oli sal i xocolata... no de gelat sinó de pastilla... jo creia que era una cosa familiar... i ara ho han reinventat.
▒█▓▒▒▓█▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓█▓▓▓▓▓▓█▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓██▓▓▓▓▓██▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒█▓█▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▒▒▓▒▒███▒▒▓▒▒▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▒▒▓▒▒▒█▒▒▒▓▒▒▓▓█
▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒█▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█▓▓▓█
▒▒██▓▓▓█▓▒▒▒██▒██▒▒▒▓█▓▓▓██
▒█▓▓▓▓█▓▓▒▒█▓▓█▓▓█▒▒▓▓█▓▓▓▓█
█▓██▓▓█▓▒▒▒█▓▓▓▓▓█▒▒▒▓█▓▓██▓█
█▓▓▓▓█▓▓▒▒▒▒█▓▓▓█▒▒▒▒▓▓█▓▓▓▓█
▒█▓▓▓█▓▓▒▒▒▒▒█▓█▒▒▒▒▒▓▓█▓▓▓█
▒▒████▓▓▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▓▓████
▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓████
▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓█▒█▓▓▓▓▓▓▓▓█
▒▒▒▒▒████████▒▒▒████████
Pasa este osito a las personas qe quieres muchisimo y no quieres que cambien nunca. (espero recibir el osito).
Si recibes entre 2-4 ositos te quieren
Si recibes entre 4-8 ositos te quieren mucho
Si recibes entre 8-10 ositos te quieren muchiiiisimo
25 / juny / 2009 21:38
Té molt bona pinta, me l'apunto aquest, però de preu que tal?
mmmm Noia ,quina delícia!
Nyam, nyam! Aquestes coses no es poden llegir a les 9 del matí!
Prenc nota del lloc. Sembla molt interessant :-)
Veig que tries bon restaurants, encara que sigui informal com el Tapaç24. Bon lloc, però no té el preu del bar de sempre.
Carles Abellan rebusca en allò que s´ha menjat sempre, com el pa amb oli i sal, amb xocolata.
La deconstrucció del plat.
M´agrada que ens ho comentis.
Imma
D'això es tracta! De passar-s'ho bé. Un petó i bona crònica.
Renoi! D'això se'n diu viure bé! Petons.
Jo també hi he anat i també en vaig quedar encantat. Abans d'acabar de llegir l'apunt ja sabia de quin local parlaves: la foto de les boles de xocolata amb pa, sal i oli era inconfusible ;)
Camarades, mentre burgesos com la Rita s'afarten com a lladres, nosaltres passem gana. A les armes!!! Suposo que em permets la brometa. Ja li diré a una amiga meva (la Marnie) que m'hi convidi. Perquè aquest local té pinta de no ser massa econòmic.
Nenaaaaaaaa
Questem en plena operació Bikini!!!!
ARF ARF
Besootes
Ah noooo, no puedo mas!!...me bajo al mercado a comprarme una lubina y unas patitas, que hammmmmbre!!!
oye eso del bikini es curioso y bastante gracioso, pero bueno tanto esfuerzo de regímen para 15 días de cuerpo escultural...no me convnce, lo único por la salud, demasiada grasa no es buena eso es verdad, pero la cuestion es combinr un poquito de todo no, hay qu darse homenajes al cuerpo y mantenerlo un poquito en linea..
bueno me bajo al mercado!
petons
Violette,
No, no va ser per la revetlla això sinó uns dies abans, però sí que va ser deliciós... :-)
Striper,
Ho sento... hehehehe
Carquinyol,
Ja hi tornaria jo ara... hehehe
kika,
Segur que t'agrada si hi vas...
Josep-Empordà,
No n'he menjat mai de pa amb tomàquet i xocolata... Ho haurem de tastar! :-)
Ferran,
M'ho vaig passar molt bé. Una bona descoberta! Ja has esmorzat avui? ;-)
novesflors,
A dinar doncs, potser ja és hora avui... ;-)
Joana,
La revetlla bé, sí, però això va ser abans... ;-)
fra miquel,
Em cuiden! hehehehe
kweilan,
Sí, noia, era difícil triar... :-)
XeXu,
Jo avui dinaré de règim també... :-(
horabaixa,
Pobreta... :-)))
Carme,
Ja veus que la història és cíclica i es repeteix... Gràcies per l'osset, maca! :-)
Jordi Casanovas,
Mmmmmm de preu... no és barat, no... :P
khalina,
Síiiiii hehehehe
DooMMasteR,
Molt interessant, sí. Segur que t'agrada! :-)
Imma,
Gràcies!
jordicine,
La vida són dos dies i un ja ens l'hem cruspit! :P
Petons!
fada,
Hahahaha De tant en tant es fa el que es pot, o no? ;-)
Ma-Poc,
Hahahahaha és que les postres també Déu n'hi do eh... :P
paseante,
La Marnie no és aquella de les sabates? ;-) Que consti que jo no us conec de res eh! Hahahaha
Lula,
Ja ho combino, ja... Avui toca dieta total! :-(
atikus,
Nos hemos cruzado!
Tu no sabes la primera vez que en Madrid pedí un biquini la risa que les entró cuando dije qué era! Mira que llamarle sanwitch mixto... És que sois raros eh! jajaja (Con todo cariño eh! Pero a ti, claro! jajajaja)
Casi que me podrías invitar a comer, jo hoy hago dieta... :-(
Besos guapo!
És la de les sabates. La que em fa marxar dels restaurants fent un sinpa :-(
paseante,
Doncs el que et deia, jo no us conec de res! Quina vergonya!!! (hehehehehehe)
Publica un comentari a l'entrada