dimarts, 27 de maig del 2008

Sexe


Conscient com sóc que toco un tema delicat, i tenint en compte que no he parlat mai d’aquests assumptes al bloc, fa uns dies que dono voltes a una cosa que penso que potser posant-la al damunt de la taula, entre tots podrem aconseguir alguna cosa.

L’estripanits ha fet una oferta especial al seu bloc, que em sembla molt lícita i legal, res a dir en contra seu, que m’ha sorprès en un aspecte concret.

Vull insistir en que ell és absolutament curós i respectuós amb la seva proposta, que és una trobada amb una dona, que si vol podrà mantenir l’anonimat, per tal de demostrar-li quants orgasmes és capaç de fer-li tenir, atès que se li ha posat en dubte la seva afirmació.

No pretenc entrar en això dels orgasmes, ja que com haureu pogut observar no he parlat mai de sexe en el meu bloc ni en tinc cap intenció, ara com ara si més no, però sí diré, només, que m’han sorprès molts comentaris de dones, en relació a això dels 4 o 5 orgasmes. Però no és aquest el tema que vull tocar.

El que sí que m’ha fet pensar, i repeteixo que per part d’ell res a dir, tot al contrari, ja que ell només ha fet una proposta i ofereix l’anonimat de la dona en tot moment, és que el fet de fer-ho públic a ell no el perjudica en res, mentre que ella, s’amagarà.

Per què una dona, si li ve de gust tenir sexe amb un home, no ho pot dir tranquil·lament, encara?

Per què les coses han canviat tan poc, encara, en aquest aspecte?

Confesso que jo sóc la primera que si no m’aturo a reflexionar-ho, sense pensar-hi gaire no ho trobo bé.

Fa poc, llegint un post d’una blocaire, en un moment en que a mi em va semblar que era massa explícita amb una intimitat seva, vaig pensar que no ho hagués hagut de posar allò, que la podia perjudicar, però potser ja va sent hora d’un canvi per part de tots.

21 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

Te'n faries creus de quantes actituds d'aquestes es mantenen i no només parlant de sexe. Fa poc un noi de divuit anys va afirmar, sense vergonya, que tenia pressa a casar-se ja que els seus pares tornaven al poble i algú havia de cuinar.

El fet concret de l'anonimat de la dona, a la oferta, pot deures a molts factors... l'estat civil per exemple.

Striper ha dit...

Entre la discreccio i el exibicionisme hi ha un un bon troç, pero bé l'actitud d'aquesta donapot ser per moltes raons no coneixem les seves circustancies. Jo tampoc penso tant prt home per done que el sexe tingui que ser un acte exibicionista al meu bloc hin han temes que moltes vegades hi ha gent que m'escriu per dirme que no el comentara per que pensa que es un tema intim.

Carquinyol ha dit...

Jo és que he vist de totes les actituds, des dels tipus "neng" que tracten a les dones com una m***a, a les/els que et conten amb pels i senyals tot passant pels hipòcrites de la falsa moral pública i el puterio pel darrere.

I a mi em sembla perfecte, que cadascú faci el que vulgui mentre no faci mal al demés, això si, que no em vulguin fer combregar amb rodes de molí.

PS: Si fan una oferta d'aquestes però de l'estil "4 o 5 llesques de pa amb tomàquet i pernil garantides" avisa'm !!!! :P

Sergi ha dit...

Tinc una pregunta. Ara no tinc temps d'anar a mirar el blog que esmentes, però que ofereixi l'anonimat a la dona no vol dir que aquesta s'hi hagi d'aferrar, no? Ell se suposa que en parlarà, però ella, si li ve de gust, per què no n'ha de parlar també. Es pot amagar, però serà decisió seva. Si vol explicar-ho, serà totalment lícit. També hi ha dones que parlen de sexe obertament a la catosfera, i que vols que et digui, a mi m'agrada molt més com ho fan elles que no pas com ho fan ells.

Montse ha dit...

reina mora, crec que cadascú és lliure d'explicar el que vulgui al seu blog, tot i que és cert, hi ha vegades que a mi em sembla que la gent és molt explícita (fixa't que no dic "massa" sinó "molt") hi ha vegades que em sorprèn, hi ha vegades que no em sorprèn gens. Pot semblar que estic de tornada de tot, però no, no, no t'ho pensis, no estic de tornada de res, encara tinc molt per aprendre, només que de vegades em ve de gust llegir-ho i de vegades me'n vaig de puntetes per no molestar... i potser torno un altre dia (o ja no hi torno, depèn)

Em sembla que he aconseguit fer-me un bon embolic, hehehe!

El sexe dóna per molt... per parlar molt, vull dir... continuarem!

Joana ha dit...

Em faig una pregunta: Si l'oferta la posa una noia, què passa?
No sé si recordes la Candela, en el seu blog parlava obertament de "sexe", no n'oferia , i va tenir un munt de problemes. Potser i voldria equivocar-me, hi ha persones que confone " el parlar-ne" i " el donar a entendre que s'hi ofereixen".Dos conceptes molt diferents. I si a aquestes alçades no podem parlar obertament...no anem bé!
Ara l'altre qüestió és " anunciar" "oferir"....Aquí cadascú al seu blog és ben lliure.
Tens molta raó, però, al dir , i ve de temps ancestrals, que els calificatius són diferents segons qui digui què fa o parli de segons què.
Potser també m'he embolicat!
Un tema per parlar abastament!!!
Que tinguis un bon dia Rita!

El veí de dalt ha dit...

(Sense ni saber què diu l'Stripanits al seu post). Coi, és que la Joana m'ho ha tret de la boca! Recordo molt bé la Candela, una blocaire que ens va aglutinar arran aquest tema i suposo que rebia de fredes (i molt fredes) i de calentes (i molt calentes) d'ací i d'allí. A mi, ja ho suposeu, m'encantava per la frescor i la sinceritat (certa o no) que irradiava. I era una dona Per mi (als blogs i a la vida) tot és permès amb respecte, consentiment mutu i un cert sentit de l'humor.

Dessmond ha dit...

Dius: "Per què una dona, si li ve de gust tenir sexe amb un home, no ho pot dir tranquil·lament, encara?"
Jo crec que això si passa és perquè hi ha una opció ben lliure d'aquella persona de fer-ho públic o no. I això és independent de si ets dona o no.
Accedir a un blog ho poden fer en les mateixes condicions homes i dones. Aquest és el tema. Arribar a la igualtat. Ara, el que allí hi aboqui cadascú és una opció de tipus personal que no l'associaria a cap mena de restricció sexual.
Jo dubto que mai anuncii cap mena de proposició sexual a cap dona pel meu blog. I això no em fa sentir solidari amb cap causa feminista. Simplement no em ve de gust.
A mi em sembla que pel que fa a la sexualitat l'igualtat d'oportunitats fa dies que ha arribat. D'un cas puntual no en pots fer pas norma.
Coincideixo amb na Joana o el Veí de Dalt, amb el cas de la Candela. És un bon exemple per il·lustrar que una dona, si vol, pot fer anuncis del tipus que sigui i quedar-se tan amples. I n'hi va haver uns quants!.

Rita ha dit...

És el que em temo, jordi casanovas, que hi ha molta gent que pensa així encara...

No em referia exactament a això, striper, sinó més aviat a perquè l’home ho pot fer públic amb tota tranquil·litat i, en canvi, ja es presuposa que la dona voldrà o necessitarà l’anonimat.

Estaré a l’aguait, carquinyol i si veig una oferta de pa amb tomàquet i pernil, t’aviso! ;))

Entenc que oferir-li l’anonimat és una deferència cap a ella, xexu...

T’he entès perfectament, arare, de debò. Potser perquè a mi em passa una cosa semblant...

Crec que coincidim plenament, joana, i tranquil·la que t’he entès. Recordo el tema de la candela, jo no era blocaire, però ja saps que us seguia de ben a prop. Per cert que va desaparèixer del tot oi, degut a aquests problemes?

Ho has acabat d’arrodonir, veí. Gràcies! Però el que diu la joana també és cert, la candela va tenir un munt de problemes per ser així com intento reivindicar precisament. Tot i que reconec que jo no sóc prou valenta, i potser per això ni l’he tocat mai aquest tema. Bé, i perquè tampoc sé escriure tan bé com per trobar el punt adequat.

Benvingut a l’illa, dessmond! Et comento poc, però et llegeixo sempre i m’ha agradat veure’t per aquí.
Pel que fa al tema que ens ocupa, si llegeixes les respostes anteriors, crec que trobaràs en trocets la resposta que et faria. :-)

Lucia Luna ha dit...

Bé, jo personalment, crec que això respecte als ulls de segons quines persones no canviara mai, però jo, sempre he intentat tractar aquests temes amb naturalitat, i si et dic la veritat, en aquests moments de la meva vida tant se'm en fot lo que pensin de mi, lo important és principalment sentir-se bé amb les coses que fa un mateix.
Petons guapisima

Deric ha dit...

Efectivament, és hora de canviar de pensaments. És ben curiós l'oferiment, però.

L'Avi ha dit...

Si un home manté relacions a varies dones, diuen que és un súpermascle, i fins i tot és l'enveja dels demés, però, ah, si ho fa una dona, llavors és tractada de meuca. Poc hem evolocionat en aquest aspecte.A vegades penso que no serà que els homes necessitem reafirmar la nostre masculinitat constantment?...

estrip ha dit...

una educació i uns valors, i sobretot unes actituds ancestrals dels homes ha donat peu tot això.
però mica en mica... qui sap.
és comença per un mateix, home o dona, i després s'acaba fent-ne un valor social. No al in revés. No esperem a que la societat sigui d'una manera per després actuar d'aquesta manera.
Que tothom digui i faci amb llibertat!

Clint ha dit...

i jo em pregunto...per que no parles de sexe al teu bloc? jejeje (aquí punxant a primera hora de la tarda!)

Però la veritat és que es cert que encara falta, possiblement cada cop menys, però encara queda camí per recòrrer!

Robertinhos ha dit...

digue-li tonto al estripanits!

Rita ha dit...

Coincideixo força amb tu, luluji.
Bon capde, maca!

Cert, deric, hi ha un context, però... :)

Gràcies per la visita, avi, m'ha fet molta il·lusió!
El que dieu és el que crec que passa.

Cert, estrip. El millor és actual en llibertat, però també és cert que ha de ser respectada i acceptada.
Bon capde, maco!

Dolentot, clint! hahahaha
Perquè ets el meu mimat que si no... Sóc de l'opinió que el sexe és millor gaudir-lo que explicar-lo... ;)

Aprent-ne, robertinhos!
Bon capde, guapíssim!

Gatot_X ha dit...

em sembla que ja coneixes la meva opinió, rita; si més no, he fet alguns posts sobre el tema a la Cuca al Cau.

Peró et volia fer dues consideracions:

l'estripanits ho diu i es queda tan ample... i queda en "l'anonimat" del seu nick. Com jo mateix... (bé, tot i que jo cada cop sóc menys anònim i em sembla que només em falta publicar el DNI, el tel i l'adreça!)

i... jo diria que el fet que una dona "pugui o no" ser més o menys explícita parlant de sexe -o de qualsevol altra tema- al seu blog depèn únicament de què ella s'hi trobi còmode fent-ho. em sembla que qualsevol altre deducció està més en la ment de qui ho llegeix que de qui ho escriu.

a mi no em fa res explicar les nombroses experiències sexuals que he tingut durant la meva vida. en algun cas, alguna blogaire m'ha demanat explícitament que no expliqués una relació determinada; i ho he respectat perquè el sexe sol ser qüestió de dos (o més) persones i tothom té dret a preservar -si ho vol- la seva intimitat.

no entenc gaire però el teu darrer paràgraf quan dius: "...no ho hagués hagut de posar allò, que la podia perjudicar..."
hauries fet la mateixa reflexió pensant en un escrit de l'estripanits o meu? o d'en Clint al seu blog marranot?

petons i llepades blogueres!

Rita ha dit...

Estimat, gatot, jo sóc la primera que m'hi haig d'esforçar i em sembla que en el post ho explico. Tinc una primera pensada i després reflexiono.
Però fixa't que en els comentaris també han fet esment a la candela, i cap menció a tu, al clint (marranot) o a l'estripanits...
Petons!

MK ha dit...

Anem per parts..Vaig a llegir-me el que diu l´Stripanits i ara torno ..

el paseante ha dit...

M'he llegit el post de l'Estripanits. No sé si li va anar bé la proposta. Cadascú fa el que vol amb el seu bloc. Però, si un dia escric alguna proposta així, segur que serà per fer riure a la gent que em llegeix. Per fer broma. Potser era la seva intenció també.

Rita ha dit...

Si tornes a mirar el bloc de l'estripanits, trobaràs la resolució de l'assumpte... ;))