divendres, 11 d’abril del 2008

Sandàlies



M’encanten les sabates, són una de les meves passions i cada canvi d’estació em faig farts de patir perquè començo a veure les noves col·leccions i me les voldria comprar totes.

Tinc uns gustos molt especials per a les sabates. M’agraden més aviat clàssiques i a l’estiu, sobretot, les sandàlies. Amb taló, no molt alt, o gairebé planes. No fa gaire anys que en porto, de més jove em veia els peus lletjos i pensava que els havia de dur ben amagats, però amb el temps et vas acceptant, estimant més, i, encara que els peus són els mateixos, tu ja no te’ls veus tan malament. A més, morenets i arregladets amb una bona pedicura, guanyen molt.

Avui he passejat una mica per la Rambla de Catalunya i he aprofitat per mirar sabateries i he vist algunes sandàlies molt maques. Concretament m’he enamorat d’unes, gairebé planes, amb poquetes tires. M’agrada que es vegi molt el peu, trobo que un peu gairebé nu, amb una tireta i prou, és més bonic, fins i tot sensual diria jo. Però Déu n’hi do a quin preu va la tira de sandàlia!!! No sé pas si hauré d’acabar anant descalça a aquest pas. No tenien res, dues tires, negres, molt baixetes, gairebé planes, però amb la mica de talonet necessari, perquè et facin el peu més bonic, però valien 210 euros!!! i, ara mateix, no m’ho puc permetre. O sigui que, tal com les he vistes les he descartades i he pensat que hauré d’esperar a les rebaixes i, si tinc sort i les trobo, i en funció de com les hagin rebaixades, potser me les podré comprar. Eren tan maques...

15 comentaris:

Striper ha dit...

I de segur que et quedaran molt bé.

mossèn ha dit...

oh, quin peu més fashion !!! ... salut

Carquinyol ha dit...

a mi qe em perdonin però.... unes sandalies més de 32000 peles!!! ens estem tornan tots bojos !!

I no és per aquestes en concret, és que els preus en roba i complements són cada dia més increïbles, bé.... i en menjar, transport, etc etc...

estrip ha dit...

a mi m'agraden els peus nus. Les dones com més descoberts millor. I per altra banda, s'hauria de posar de moda que els homes anessin amb sabates per arreglar o per reunions algun tipus de sandàlies també per anar amb els peus també ben despullats, perquè no es just que si jo vag a una reunió hagi d'anar tot el dia amb unes sabates amb el pobre preu, allà encastat i en canvi els peus de les dones puguin ser lliures.

Aviat em començaré aposar-me les meves sandàlies, i hauré d'escoltar comentaris com: però si encara no és estiu? I en canvi les dones quasi bé tot l'any ensenyeu els peus.

Emily ha dit...

Crec que te les compraràs, si ja tens tens al cap...Són caretes, però gastar dinerets et fa sentir bé, ets sents especial.

ddriver ha dit...

210 que????????????? euros??????o pesetes?
Amb 210 euros tens per comprar 3.5 entardes per old trafford a veure el United-Barça
Tens per 5.8 billets d avio a Blackpool per anar a manchester
Pagues el carnet de soci del any i et sobren per una samarreta del Ronaldinho que aviat sera historica i encara tens 5 euros per tornar a casa am taxi.
Tens per 35 viatges amb taxi per dins la ciutat...i despres la gent es queixa que el taxi es car i no els hi arriba..amb aquets preus de les sabates...
Quin mon aquet,has mirat a un altre lloc,al carrer mallorca hi ha una botiga d esperdenyes,surten millor,menys fashion pero nomes son per caminar no?

Joana ha dit...

Precioses les de la foto, Rita! Jo també he donat un cop d'ull a les sabates d'estiu, a les sandàlies i pel que he vist es porta molt el color blanc.
El temps, però, ara mateix és de ple hivern!
Bon cap de setmana!

Clint ha dit...

M'apunto a la passió de les sabates! i encara et diré més tinc 2 parells per estrenar! (i unes bambes ullades que ni se com justificar-ne l'adquisició)

Però aquest any no em quedo sense sabates d'estiu com l'any passat! per anar a l'estiu a comprar...

Petons i bon capde!

Josep Lluís ha dit...

Jo també soc un amant de les sabates en versió masculina. El tema dels 210 euros em sembla d'escàndol i, quan ho traspasses a peles, caram quin mal. Pèrò, com diu l'emily, segur que te les compraras...

fada ha dit...

És bonic tenir sabates diferents per combinar amb la roba, però tens raó es passen un quilo amb els preus. L'únic inconvenient de les sandàlies és que tota la sorra i les pedretes dels parcs t'entren a dins. I jo estic en una fase de molts parcs, encara. Que tinguis sort i les trobis a les rebaixes. De tota manera Rambla Catalunya és especialment car, has mirat algun cop per Gràcia. Hi ha coses una mica més raonables. Bon cap de setmana, guapa.

Lucia Luna ha dit...

hehe, si noia, quins preus, i poc material :)
Potser que canviïs de ruta per fer un vol :))
A mi també m'apassionen les sabates, però miraré de trobar de més assequibles.
Un petonas bonica, molt bon cap de setmana.
La cançó una passada, sempre m'ha agradat.

El veí de dalt ha dit...

Ja, ja,...de què em sona aquest amor per les sabatetes? 210 euros? Els teus peus se'ls mereixen!

Rita ha dit...

Si les aconsegueixo, striper! S’han de donar massa condicionants: que arribin a les rebaixes, que trobi el meu número i que les tinguin a meitat de preu o menys. :)
Bon capde, maco!

Ais, mossèn.... maco eh... ;)

Cert, carquinyol, una passada tot plegat! I només els pisos diuen que han baixat, però els preus de la resta de coses i serveis cada dia estan més alts.

Tens raó, estrip, en això ho teniu més complicat vosaltres. I els vestits què? Quan veig molts homes a l’estiu amb vestit i corbata pateixo i tot.

Ai, emily, no sé pas eh! A veure si tinc sort per les rebaixes. Ara mateix estic pobreta, pobreta hehehehehe

Hahahahah ddriver molt bo!!!!!!!! Ara que el ZP està fent govern, si tingués influència, et recomanaria per ministre d’Economia, amb aquests números que fas.

Pel que fa a la teva pregunta “..... només són per caminar no?”, pensa que les dones a tot li donem múltiples utilitats. No et refiïs mai de les aparences... (hehehehehehe)

Sí, les he vistes, joana, però blanques ja en tinc, no les recordes? ;) Sí, avui, amb la pluja, ha tornat a refrescar. Encara podrem esperar una mica.

Ai, clint, quin vici! Les necessitaves no? (No és prou justificació?) hahahahaha
Petonets i bon capde, maco!

Ja es veurà, josep lluis, que la crisi és forteta eh! Hahahahaha
Prometo fer-vos-ho saber, si me les acabo comprant. :)

Tens raó, fada, la Rbla. de Cataluya és caríssima. De fet no anava amb intenció de comprar, passava per allà i vaig aprofitar per tafanejar una mica. Per això la cançó que he posat, per la sorreta dels parcs... :)

Veig que no sóc sola en això de la passió per les sabates, quin descans! Hahahaha Gràcies, luluji, bon capde per a tu també. :)

Ais, veí, tu sempre tan llest... ;)

el paseante ha dit...

Noia, per 210 euros et porto a cavall tot l'estiu. Ara de veritat: a mi m'agraden els peus protegits en unes sabates. Les sandàlies sempre m'han semblat molt desprotegides.

Rita ha dit...

Una mica arriscat aìxò que dius, paseante, ja estàs ben fort? tinc un pelet de sobreprès... ;)