dissabte, 12 d’abril del 2008

Aigua



Em preocupa, suposo que com tothom, la falta d’aigua. Em preocupen les conseqüències que pot tenir aquesta greu mancança que patim i els seus efectes a curt i llarg termini. No m’imagino no podent-me dutxar cada matí i cada vegada que em vingui de gust. Fa poc, vaig estar unes hores sense aigua, i no podia fer res, tot el que intentava fer dintre de casa, passava per fer servir l’aigua.

Hi ha, però, una cosa que encara em preocupa més, molt més, i és com s’està gestionant aquesta situació per part dels governs autonòmic i central i de la resta de polítics. No faré ara una relació de les coses que s’estan dient i fent, ho sabem prou bé, tots, però m’esgarrifa pensar en quines mans estem. Francament, no en salvo ni un.

El fet que, ni en situacions com aquesta, prou greu, no sàpiguen actuar conjuntament, tots a una, buscant solucions viables, coherents i efectives, i sense interessos obscurs o partidistes, crec que ens ha de demostrar prou bé quina mena de persones ens governen.

6 comentaris:

Striper ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, es una bestiesa com ho estan fen, el que diuen a vegades sembla un joc politic mes que solventar el problema.

Josep Lluís ha dit...

Una veritat com un temple. M'afegeixo i segueixo amb la conscienciació per a uns i la crítica per altres...

Sergi ha dit...

Tens tota la raó amb el que dius de la gent que mana, però el que et volia comentar és que justament al pis on visc, sense motiu aparent, ens quedem sense aigua de tant en tant, i pot durar uns dies en que tenim només unes estonetes en les que podem fer servir aquest bé tan preuat. És molt desagradable, t'ho asseguro, i et quedes molt impotent. Estem tan acostumats als serveis, que quan ens en manca un, no sabem què fer. Espero que no arribem al límit de patir restriccions, s'hauria de trobar una solució abans. I quan més aviat millor.

Rita ha dit...

I quina llàstima, striper...

Penso que la societat civil està responent molt més bé, josep lluís, que no pas els polítics.

Cert, xexu, jo només d'estar-hi unes hores sense aigua, ho vaig passar fatal. Esperem que no hi arribem a les restriccions...

el paseante ha dit...

Fa poc temps parlava amb una noia de la meva terra: Lleida, sobre aquest tema. Nosaltres hem estat tota la vida amb talls d'aigua. I no passava res. Ara li toca a la gran Bracelona, i correm-hi tots perquè són molts votants. No és just.

Rita ha dit...

Desconeixia això que dius de Lleida paseante, potser ens ho podries explicar en un post dels teus...