diumenge, 17 de febrer del 2008

MEME

En clint m’ha posat deures. És el meu primer meme, i per això li estic agraïda, per donar-me peu a participar d’aquest món blocaire tan especial i tan seductor, -com enganxa això!-, però també li he promès matar-lo. No m’agrada massa, ni en públic, ni tan sols des de l’anonimat, parlar de coses íntimes. M’agrada fer pel·lícules, però no explicar-les ;). Però bé, a veure com me’n surto, sense trair-me i mirant de complaure en clint.

Quin títol et ve al cap quan algú diu "cançó"? Tota la música que escolto i m’agrada sempre va relacionada amb coses, persones i moments. En aquest moment, em ve al cap One de Mary J. blige & U2.

Amb quina cançó t'agrada o t'agradaria fer l'amor? Seguint en el mateix moment m’agradaria fer-lo amb Lia de l’Ana Belén.




Quina postura sexual t'agrada més? N’hi ha més d’una, però la que més... Se’m nota! Una pista: algun blocaire en el seu meme, ja l’ha dita :P.

Un truc per a posar-te a cent en pocs segons? Cap truc. Un “ballem?” a cau d’orella, mentre m’agafen de la mà i se m’acosten.

Quina cosa et dóna morbo i no és comú? Potser és comú, però a mi m’encanta, que em posin música i em vagin parlant, relacionant la cançó amb mi.

Quin color d'ulls et sedueix amb una sola mirada? Cap color en especial, però sí una mirada que em parli i em digui “vine...”.

A quin lloc t'encantaria fer l'amor? Des de que vaig llegir Pura vida, del José María Mendiluce, que tinc el somni de poder anar algun dia a Puerto Viejo, a Costa Rica, ben acompanyada.




Amb més probabilitats, a la "meva" Illa Roja, una nit d'estiu ben càlida.




Les persones que t'agraden són molt primes, primes, grassonetes, grasses?
Més aviat fortes, que no grasses, tot i que el físic sempre és relatiu. Em sedueixen molt més les persones que els físics...

Amb la boca, amb el dit o amb el genital? Les coses bones, millor si són variades.

Què t'agrada fer després de l'amor? Acariciar i que m’acariciïn suaument fins a adormir-nos o tornar-hi, tot depèn del temps que es disposi o del moment.

Ufff.... fet!

No passaré el meme, clint, em sap greu, però no us conec gaire i no voldria incomodar ningú. Només m'hi veuria amb cor amb un parell o tres de blocaires, però ja l'heu fet i tot!

8 comentaris:

espiadimonis ha dit...

Coi, que prolífica. Em despisto uns dies, i ja tens el blog ple. Ja veig que això dels blogs t'ha enganxat. Felicitats i endavant. T'està sortint de conya!!

Robertinhos ha dit...

bona nit! ja vec que ets de les que es mjullen poquet en aquest meme...i mira que és light!
benvinguda!

Viatger ha dit...

T'en has sortit prou bé, Rita...Es cert el que comentes de la intimitat en public, tot i ser un medi anònim (fins un cert dia..)

La Ana Belen , perfecte ..

Joana ha dit...

T'has estrenat amb un meme que t'ha quedat brodat!
la música fantàstica!
Bona setmana Rita!

Clint ha dit...

Buenu...acceptarem això com a resposta, sempre que no em matis! jajaja però per ser d'una illa no t'has mullat massa...ai ai ai!

Un petó per l'esforç!

Rita ha dit...

espieta, gràcies! Sí que enganxa, sí... :)
Un petó,

robertinhos, gràcies per visitar-me! Jo només em mullo al mar i a la dutxa.. hehehe A més, sóc novata, doneu-me els 100 dies com a mínim, sisplau ;)

viatger, gràcies! A més de maca la cançó de l'Ana Belén, el vídeo també té el seu què, oi?

joana, gràcies, maca! Bona setmana per a tu també :)

clint, clint... com l'hi dic al robertinhos, em mullo al mar i a la dutxa normalment, a més amb el teu comentari m'has fet sentir com el "pulpo" aquell de l'anunci... ;)
Un petonet,

Montse ha dit...

L'illa Roja em porta grans records... de dies de sol i música, lectura sota l'ombrel·la, travessar "la caleta" de banda a banda nedant, tertúlia amb els amics a la sorra calenta,eren els temps dels fills, petits, jugant a les roques, buf buf buf... encara segueix igual? fa tant temps que no hi he anat!

Unknown ha dit...

arare, fa uns 10 anys només que hi vaig, però penso que no ha canviat gaire, pel que diuen els que en fa molts més que hi van. Gràcies per venir i bona setmana!