diumenge, 31 d’octubre del 2010

Primavera a la tardor

Google



No m’he amagat mai del poc que m’agrada la tardor. Veure com s’acaba l’estiu, com s’escurça el dia, com fresqueja al matí i al vespre, tot això no m’agrada, em ve massa de nou tot just sortint de l’estiu, amb aquella llum...

Però enguany la tardor m’està agradant i tot. I és que estic vivint una primavera en plena tardor: m’estan passant coses maques, molt maques.

Una retrobada amb un amic illenc, que espero que hagi servit per consolidar una amistat que m’agrada molt tenir, una trobada amb un antic cap al que sempre he respectat i estimat molt, que després d’una sèrie de vicissituds que ha passat recentment, m’ha demostrat, un cop més, la seva grandesa, la seva fortalesa. Em va fer molta il•lusió compartir una estona amb ell i poder seguir aprenent d’ell. I per últim, però ara mateix potser el que em fa sentir més la primavera, una persona que ha aparegut a la meva vida i que ara mateix em fa sentir molt i molt bé.

Com que fins i tot a l’estiu a vegades també plou, hi ha hagut algun núvol també, i ja em sap greu, però ja és això viure també: saludar i acomiadar gent, què hi farem!


37 comentaris:

Pakiba ha dit...

Rita no saps con m'alegro que la primavera aixi entrat de nou a la teva vida. Veus com a la tardó també hi ha primavera?, la vida es bonica y plena de primaveras,tardos,hiverns i estius que san de viura al maxim.

Felicitats i un fort petó.

joanfer ha dit...

No hi ha millor manera de gaudir de la tardor d'aquesta manera. Felicitats, Rita! I que duri el teu somriure... ;)

Sergi ha dit...

És que em sembla que encara no ho has entès. Això de relacionar la primavera amb la felicitat, amb les floretes i les coses maques... la primavera no serveix per a res. La primavera molesta, la veritat, el que la descriu millor són les al·lèrgies que porta. No alegries, ja has llegit bé, al·lèrgies. En canvi, caram, mira la tardor, l'estació més maca de totes les que existeixen, amb els seus colors, amb la seva fresqueta, amb la seva pluja sobtada que genera moments d'allò més romàntics, que convida a estar-se a casa sota una manteta amb aquella persona, sí, sí, amb aquella persona. Ara ho comences a entendre, la tardor és el que havies estat esperant.

Ah... i felicitats, és clar.

Ferran Porta ha dit...

Vaja, que tot molt bé però no ens enganyaràs: el que està convertint aquesta tardor en una primavera no és res més que el que expliques "per últim": una persona ha aparegut a la teva vida i et fa sentir molt i molt bé. La resta, genial, però la raó és aquesta, hehe...

Disfruta-ho molt.

novesflors ha dit...

M'alegre per tu. A mi sí que m'agrada la tardor i com diu Salvat-Papasseit: primavera d'hivern, primavera d'estiu, que tot és primavera...

kika ha dit...

tot això és fantàstic! per moltes primaveres, rita, a la tardor, o quan sigui :-)

Emily ha dit...

Ja sabia jo que passava alguna cosa. Quan escrius poc és que estàs molt ocupada :)

Mr. Aris ha dit...

pot ploure i fer el dia més lleig, que si estàs amb la persona que estimes i ets correspos, ets feliç igual i et don el mateix que sigui primavera, la tardor, etc.

sànset i utnoa ha dit...

A mi m'agrada la tardor, no t'enganyaré. I me n'alegro que aquesta t'estigui agradant. Encara que no sigui per qüestions climàtiques...

*Sànset*

Pere ha dit...

La meva tardor
és com la primavera
potser és l'amor.

Bona tarda Rita.

nimue ha dit...

ooh! viure una primavera durant la tardor és un regal de la vida! :) que et dure molt i molt! muaks!!

Garbí24 ha dit...

de vegades només cal que sabem viure la primavera en cada cosa que ens passa. Me'n alegro

Elfreelang ha dit...

Moltes felicitats per la teva primavera d'hivern! i a viure la felicitat! carpe diem!

Francesca ha dit...

Doncs a mi m'agrada la tardor, és el temps ideal per recollir el que hem sembrat a la primavera i preparar-nos per l'hivern... o sigui que no m'extranya gens que t'estigui sortint tot molt bé... hauràs semblat, filla!!! :-)
Una abraçada ben forta!

Jesús M. Tibau ha dit...

a mi me n'agraden els colors, els sabors, el primer cafè amb llet calent...

el paseante ha dit...

Podríem dir (i no és humor, és més una metàfora) que has plegat, caçat o collit un cistellet de rovellons aquesta tardor. Me n'alegro molt. Un petonet.

Mireia ha dit...

Cada estació té coses bones i aquesta de n'ha portat un munt. Que bé! :)

Carme Rosanas ha dit...

Que gaudeixis molt d'aquesta tardor-primavera que t'ha tocat aquest any. A mi m'agrada molt el canvi d'estacions ... m'agraden totes, vull dir. M'alegro molt de les coses bones d'aquesta tardor.

Déjà vie ha dit...

Gaudeix de tot aixó que t'esta passant mentre les fulles cauen, bufa el vent i et tapes amb una manteta, vora el foc i acurrucada amb aksta persona tant especial.

fra miquel ha dit...

M'alegra molt que estiguis tant i tant bé :o)
Totes les estacions tenen la seva part bona. Però si hi ha un esdeveniment primaveral afegit...millor que millor!
I que duri :o)

Una abraçada

kweilan ha dit...

Me n'alegro molt!!!

khalina ha dit...

oh oh oh! Me'n alegro molt :)

i felicitats pels premis cats!

RaT ha dit...

Jo sóc la rara i la tardor m'encanta (allò de la manteta al sofa i xerrar hores i hores mentre es sent la pluja.... mmm!!!). I el que expliques és més bonic, encara. Sols queda dir: a disfrutar encara més!!!

Joana ha dit...

Això s'ha de celebrar!
Amistat i quelcom més...genial!

Jordicine ha dit...

Està molt bé això de retrobar amics. A mi la tardor no m'agrada gens ni mica!

Joan ha dit...

Primavera o tardor, tot són excuses. Només ens val si hi ha calor, i no parlo del clima.

A gaudir-la!

mirambella ha dit...

A mi també em passava com tu, m'agradava l'estiu i a la tardor em deprimia. I no se perquè però aquest any m'agrada la tardor, la trobo romàntica, amb uns colors ben bonics. I ès que em sembla que la tardor la primavera, la pluja o el sol, els portem a dins, independentment del que faci a fora. El temps important ès el de l'anima. Petons i m'alegro de totes aquestes coses boniques que et passen.

El porquet ha dit...

Aquesta tardor ja han caigut les primeres neus, i ja se sap que "any de neus, any de béns".

Gaudim, doncs, d'aquesta tardor que, aquest any sí, s'està mostrant en tota la seva plenitud contradictòria.

MK ha dit...

Aiss que bé!!
A disfrutar-ho,guapa!

LEBLANSKY ha dit...

Doncs això és fantàstic, tenir una tardor primaveral o una primavera de tardor com la teua! Que et duri les quatre estacions senceres :)

Lula ha dit...

Donx ja ho saps... A TOPE!!

Petonets

rits ha dit...

doncs a gaudir-la de ple!!!!!
com me n'alegro que estiguis tan radiant!!!!!

Ferdinand ha dit...

Me'n alegro de tenir una seguidora més, merci per passar a visitar el meu blog. A mi tampoc m'agrada gaire res que no sigui l'estiu.

Assumpta ha dit...

De fet, el que jo et diria és el mateix que ha dit en XeXu... bé, potser en una cosa et donaré la raó totalment... en el tema de la llum. Jo no faria el canvi horari... deixaria aquestes dues hores de diferència i que la claror afluixes poc a poc i que, al pic de l'hivern, es fes fosc prop de les set estaria bé... prop de les sis és massa aviat :-)

Què maca la tardor!! :-))

Unknown ha dit...

La tardor s'associa al moment en què el dia declina, els animals hivernes, els ocells migratoris marxen...
La primavera és renaixement (amb pol·len i tot), vida nova.

M'alegro molt per tu i t'envejo.

romanidemata ha dit...

com canvia el temps, segons la companyia... i si acompanya, és clar el temps.

salut i bon migdia

m'alegra que estiguis tant radiant, com el dia!!!

Rita ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris. Sou molt macos i maques tots!
Petons!