Una vegada vaig llegir al diari que un restaurant de Màlaga oferia aquest plat a la carta en anglès: "Rape, saylor's style". En castellà seria "Violación al estilo marinero". No posava el preu.
Ja ho deia el Lluís Llach a Verges 50: "pse, en francès qualsevol se ne'n surt..." Han passat 60 anys i hem millorat: ara pensen el mateix del català!! On anirem a parar...
Hola rita! Ara feia dies que no passava per aquí. A veure si em centro i vaig visitant a tota la colla de blocaires una altra vegada. Et volia agrair els comentaris d'ànims i enviar-te una forta abraçada a tu també!!!!
Eiii i vigila aquells llocs de platja on menges menús, jeje...
27 comentaris:
ualaaa!
L'alt Empordà és massa genèric, va recoenixe-ho, l'Escala!!.
aixo es hosteleria d'alta qualitat els preus segur.
Jo veig humor, molt d'humor! M'encanta xuasir!
aixxxxxxxxxx,a quins llocs t´alimentes?
A veure si poses ordre per la zona, jordi casanovas! hehehe
Dolentot, josep-Empordà... ;-)
Segurament, striper... Els preus no es corresponen gens amb la qualitat, això segur!
I l'"escullí" també, emily? ;-)
Creus que hi entraria en un lloc així, ddriver? ;-)
aixo esta fer expressament home!!! xuasir, jajajajajajaja
Ei, ei, que jo encara no ho he entès! Axò d'Escullí sí, però l'altra paraula pretén ser francès o què? Ara m'he perdut.
Una vegada vaig llegir al diari que un restaurant de Màlaga oferia aquest plat a la carta en anglès: "Rape, saylor's style". En castellà seria "Violación al estilo marinero". No posava el preu.
Ja ho deia el Lluís Llach a Verges 50: "pse, en francès qualsevol se ne'n surt..." Han passat 60 anys i hem millorat: ara pensen el mateix del català!! On anirem a parar...
Well, in fact, i've seen in Tarragona city something like : "Arroz Seillat" for lunch and "Curasán" for breakfast. Really, Governor González Street.
No en teniu ni idea, això no és català sinó empurdanés. :-D
Hahahahaha déjà vie, potser és això! :-)
En francés, xexu, és choisir...
Bona també, paseante! hahaha
Ais, fada, quines veritats que dius...
Hahaha flanders!
Deu ser això, espieta... hewhewhew
ufffff ihi vas entrar? era bo? jeje
Si el cuiner supera el lletraferidor, endavant!
I què ho han de fer expressament!
Més val prendre-s'ho rient!
Segur que no hi vas entrar!
No pas, cesc! hahaha
No, albert, no em vaig voler arriscar! :-)
No, carme, no... Quina por! hahaha
català creatiu se'n diu! tu també pots escullí...xuasir mon amour!
Ais, robertinhos, que bUnic... ;-)
de totes totes, a la Guia Michelin...
Aa barreja de l'espanyol i l'anglés l'anomemen spanglish, com s'anomena això?
(ja tenia ganes de tornar a l'illa, la terra ferma és tan poc ferma)
Rita,
Jo demanaré " el plat a xuasir" deu estar " muixar pa" ;)
Perles d'estiu!i de tot l'any!
una abraçada!
Hola rita!
Ara feia dies que no passava per aquí. A veure si em centro i vaig visitant a tota la colla de blocaires una altra vegada.
Et volia agrair els comentaris d'ànims i enviar-te una forta abraçada a tu també!!!!
Eiii i vigila aquells llocs de platja on menges menús, jeje...
Ens veiem
Però nenaaaaaa....tu a quins llocs vas a menjar???, jejejejejeje.
Certament fa mal a la vista,però segur que vas escullir un bon plat :-P
Petons!!!!!
catalanish? :)
Sí, josep lluís, només per això ja li correspondria una estrella, oi?
Bentornat, a l'Illa! T'enyorava... :-)
Hahahaha, joana.
Petons!
Un petó molt fort, nits, maca!
No, no hi vaig menjar pas, quin iuiu!!! hahahaha
Que nooooooo, no hi vaig posar pas els peusssss, jo mateixa, mai entraria a u lloc així...
Petons, maca!
Ni idea, novesflors... :-)
Uepala!!!
Passa't pel meu blog i mira el que vaig trobar jo un dia a l'estació de Sants!!! Allò sí que fa mal als ulls!!!
www.fotolog.com/anguojosep
Estàs convidada a venir per casa quan vulguis! Això sí, tingues en compte que ara tinc vacances, eh? jejejejeje
Un petó
Gràcies per la visita, pep...!
Ja me'l miraré amb detall el teu bloc, però de moment ja he vist que tens una manera d'escriure superdivertida.
Petons!
Publica un comentari a l'entrada