dissabte, 20 de març del 2010

Expressions intolerables

Google



Aquesta setmana hem viscut un episodi molt desagradable, en la meva opinió, com a conseqüència de l’entrevista que li va fer la periodista i directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, al president de la Generalitat.

Vaig tenir ocasió de veure-la i seguir-la amb atenció i crec que ella va estar molt bé, com sempre ha estat i amb tothom. Ella fa entrevistes, que es prepara i documenta, i l’èxit de les mateixes depèn de si l’entrevistat sap estar a l’alçada o no.

Si alguna cosa ha caracteritzat sempre la periodista és el seu estil punyent vers l’entrevistat, sigui del color que sigui, a fi de que contesti el que en definitiva interessa als ciutadans. És cert que sovint és incisiva, però és que d’alguna manera intenta evitar que l’entrevistat entri en circumloquis i acabi sense contestar allò que se li ha demanat.

El cas és que els socialistes, acostumats com estan a controlar tota la premsa catalana, segurament no s’esperaven que ella actués com la bona professional que és –com enyoro La nit al dia!– i van posar el crit al cel, esgarrifats pel tracte dispensat –així ho veuen ells– al president. Quan més aviat el que hauria d’esgarrifar-los és la constatació un cop més del nivell del president de Catalunya.

Malgrat aquesta introducció, però, sobre la ja famosa entrevista, que ha desencadenat un efecte contrari, també segons la meva opinió, perquè mentre la veia anava pensant que a la Terribas cada vegada li quedaven menys telediaris, però precisament després dels fets i de les terribles i grolleres crítiques ara penso que l’han ben blindada, a mi m’agradaria aprofitar aquest episodi, insisteixo que molt desagradable, per parlar d’una mena d’homes, que malauradament encara queden, i, lamentablement, penso que no són pocs, que només saben insultar les dones fent esment a qüestions sexuals i per tant atacant la dignitat de la persona.

Desconec què els porta a pensar i actuar així. Si tenen problemes de relació amb les dones o sexuals o si només és un ressentiment ocasionat com a conseqüència d’una mala experiència, però el cert és que no tenen arguments i sempre empren el mateix repertori, sigui quin sigui el conflicte, problema o motiu de desacord, quan el tenen amb una dona, que tractar-la de mal follada o bé de puta –i ho dic amb aquestes paraules, perquè són les que ells empren– si es troben davant d’una dona que tria i decideix i, normalment, no a homes com ells precisament.

I és així com un senyor, per dir-li d’alguna manera, ha gosat dir el que ha dit de la senyora Terribas, perquè no li va agradar com va anar l’entrevista amb el president de la Generalitat, sense fer cap més valoració, sense més arguments, només que el de veure –des del seu punt de vista– que una dona “es menjava” el seu líder i home a més.

O com ahir, que vaig llegir en un bloc –que no penso citar– el començament d’un apunt que, sense saber de què anava el tema, ni tan sols si podria tenir raó en la postura que defensava l’autor, però que és el de menys, perquè fins i tot amb tota la raó del món per a mi queda automàticament desautoritzat, per la manera de defensar-la, deia textualment, fent referència a una dona, “que li aniria bé que un negre del top manta li endinyés ben endinyada.“

Expressions així haurien de ser intolerables i censurades per tothom. Ningú, ni homes ni dones, hauríem de permetre que una persona es manifestés així davant nostre i fer-los evident el nostre enuig per aquestes maneres. Només així podrem fer-los fixar-s’hi més a l’hora de parlar o escriure i tant de bo si a més aconseguíssim fer-los canviar. No cal dir, i en això sóc dràstica, que una persona que s’expressi així, no ha de permetre-se-li i ostentar cap càrrec públic, perquè una persona que diu aquestes coses és impossible que sigui objectiva, respectuosa i equànime davant de qualsevol situació de conflicte que es pugui donar en el seu àmbit, sobretot si hi ha dones pel mig, per més disculpes que posteriorment demani i encara que ho faci públicament.


Val a dir que, per sort, ahir també, i en faig esment en honor a un altre mena d’homes, molt més interessants per a nosaltres, les dones, vaig llegir un apunt d’un home, Salvador Macip, aquest sí que el cito, i que en recomano la seva lectura, que em va encantar. Un home que demostra intel·ligència, cosa que ja sabem des de fa temps, i molta tendresa, cosa que als meus ulls l’honora, i que demostra que una cosa no està renyida amb l’altra.

43 comentaris:

Albanta ha dit...

Totalment d'acord. Jo també seguia l'entrevista i em va semblar totalment professional l'actuació de la Terribas, i de vergonya la reacció i paraules de membres del PSC contra ella.

Sergi ha dit...

Amunt la Terribas! Aquesta sí que és una professional com una muntanya de gran, una periodista com n'hi ha pocs, i té un parell de pebrots que ja els agradaria tenir-los a tots aquests desgraciats mal nascuts que l'han criticat! Collons, que Montilla és el president més patètic que ha tingut mai Catalunya, algú ho havia de demostrar públicament!

No és que no estigui bé que ho escriguis, eh, denunciar-ho sempre està bé. Però creus que val la pena parar esment a gentussa que no té altres arguments que tractar de putes a les dones que els aixequen la veu? Penso que ells mateixos es posen en evidència, queden prou malament perquè a sobre els donem bombo i platerets. Si encara els deu agradar i inflar-se en veure que es parla d'ells. Cas omís, i que 'con su pan se lo coman'.

Mireia ha dit...

No vaig veure l'entrevista (perquè sóc fora de catalunya9, però ara mateix llegiré l'article del Salvador macip

onatge ha dit...

Comparteixo el què dius. La Mònica Terribas m'encanta per la seva professionalitat. I també enyor La Nit al dia... L'esmentada entrevista no la vaig veure, així que va començar me'n vaig anar cap a l'ordinador. El patètic és el el president. I totes les grolleries que he sentit envers la Mònica han estat dites per gent molt mediocre. La mediocritat està al poder... En el fons tota aquesta "gent" mostra allò que no tenen, educació. Què esperaven, que a més de fer-ho malament -el president- li posarien una medalla un somriure i un copet a l'espatlla...

Visca la Terra!
Lliure de mediocres mal educats.
onatge

Carme Rosanas ha dit...

Tota la raó del món i més si n'hi hagués més te'n donaria.

I jo encara afegiria una cosa més: el president Montilla, no havia vist mai abans una entrevista de la Mònica Terribas? I els seus companys de partit i consellers tampoc? No sabien que aquest senyor no se'n sortiria amb elegància? Si això estava cantat abans de començar, home!
Si sempre avergonyeix escoltar-lo com a president del País, en una entrevista seriosa i sense posssibilitat de fugir d'estudi ja es veia que no podia quedar bé de cap manera. Però és i són tant inconcients de tot plegat que s'hi troben de quatre potes i a sobre la culpa és de la Terribas!

I no dic res més de la manera de desqualificar-la... tu, Rita, ja ho has dit prou clar. Els que es retraten són ells... quina vergonya tot plegat!

Encara deu quedar gent que tingui ganes de votar aquests socialistes??????

novesflors ha dit...

No he vist l'entrevista a què fas referència però estic d'acord amb tu amb allò de les maneres. També llegiré ara l'apunt que recomanes.

kika ha dit...

no vaig veure l'entrevista perquè no m'interessava veure el montilla. no n'espero res de bo d'ell. i no sabia que la feia la terribas. després de llegir aquest i altres apunts me'n vaig corrent a llegir-la. i l'apunt del macip també! :-)

Toy folloso ha dit...

Aquests "llepons" no es donen compte que si la Terribas no hagués posat un xic de pebre a l´entrevista, es podia haver dormit tota la audiència als cinc minuts.
Els assesors d´imatge del "Monti" tindràn feina a corretgir-li la manera en que s´expressa "rotllo capellanet".

Elfreelang ha dit...

Completament d'acord Rita! la Terribas podrà agradar o no però la seva manera de fer és absolutament professional i els que diuen el que diuen i segueixen sense vergonya al seu lloc i no passa res...doncs hauria de dimitir o almenys disculpar-se públicament! Encara que això revela el nivell cultural del tipus en qüestió...

El veí de dalt ha dit...

No vaig sentir l'entrevista perquè el patetisme del Montilla m'avorreix profundament. Tampoc vaig llegir les crítiques de mal gust que li van dirigir un parell de diputats del PSC-PSOE; però n'estic al corrent. Coincideixo en tu en l'ús indegut d'aquest tipus d'expressions, tot i que depèn sempre en el context i amb el to amb què es fan. A la Terribas, evidentment, no cal ni que la sortim a defensar.

mar ha dit...

la veritat és que l'entrevista me la vaig perdre a consciència...

i de l'apunt d'en Salvador estic completament d'acord amb tu!

Petons!

Josep-Empordà ha dit...

Vajam Rita, qui va dir que la Sra. Terribas anaba mal... no foren el homes, fou un "Sr." amb nom i cognoms, fou un tal Miguel Ángel Martín López, el que hi ha insistit no han sigut els homes, ha sigut en Salvador Sostres.

Qué vol dir aixó dels "homes" en generic?

Qué et semblaria si el "homes" comencessim a parlar de les "dones" per casos com aquest: http://www.elconfidencial.com/sociedad/taxista-carcel-denuncia-falsa-violacion-20100320.html ?

Tant d'"homes" com de "dones", n'hi ha de tota condició, i aquesta tendencia a generalitzar, és molt negativa per tot-hom, però sobre tot per les dones. Si continuem així potser em fareu tornar masclista i tot, mira que et dic. Be ens haurem de defensar, no?

Jordi Cirach ha dit...

Jo també anyoro "La nit al dia"!! Un programa com aquest hauria de seguir en la graella de TV3 i no treure'l més, a més, donant suport aquesta magnífica periodista que és Mónica Terribes!

Una cordial salutació i espero que t'interessin les meves recomanacions culturals!

L'imperdible de ℓ'Àηimα

>Jordi Cirach

Emily ha dit...

Normalment, l'anomenat periodisme incisiu, no m'agrada. M'incomoda, sigui quin sigui. Tampoc la vaig veure l'entrevista. Així que poc puc opinar.

Rita ha dit...

Albanta,
Coincidim plenament doncs.


XeXu,
Absolutament d'acord en el primer paràgraf.

Pel que fa al segon, crec que és important posar en evidència aquestes persones, perquè aquestes expressions encara estan massa enquistades en la societat i ja seria hora que es deixessin de fer servir.


Mireia,
Espero que t'hi trobis bé allà on siguis i que ens facis alguna ressenya de tant en tant.

Gràcies per passar, maca!


onatge,
Absolutament d'acord amb tu!

Certament, avui en dia hi ha massa mediocritat i poca educació.


Carme,
Suposo que pensaven que amb ell, el president, la Terribas no gosaria, com que la van posar ells de directora...

Cert, quina vergonya!


novesflors,
Gràcies!


kika,
De fet, no va dir res de nou el Montilla, vaja, no va dir res... ;-)


Toy folloso,
Cert, si va tenir una mínima consistència aquesta entrevista va ser per la Terribas perquè si arriba a ser per ell... zzzzzzzz ;-)


Elvira FR,
El nivell cultural del personatge i dels que encara el mantenen...

Gràcies!


el veí de dalt,
Tens raó, veí. Només en privat i amb gent de molta confiança i en un context molt i molt concret, però vaja, hi ha moltes maneres de dir les coses penso...
Petonet! :-)


mar,
Gràcies, maca!


Josep-Empordà,
Em sembla que m'has llegit molt de pressa... :-)

Parlo d'una mena d'homes, mai generalitzaria!!! I poso 2 exemples d'aquesta mena i 1 de l'altra mena, de la d'homes intel·ligents. No tinc cap problema jo amb els homes en general, tot al contrari, però sí que detesto la mena d'homes que actuen com aquests 2 que he ressenyat.

Pel que fa al Sostres, no sabria com explicar-t'ho, però ho intento... És una persona que a vegades m'ha arribat a emocionar amb algun escrit, d'altres hi he coincidit amb els seus escrits, però sempre, sempre, m'ha repugnat la seva misogínia, que gosaria dir que és malaltissa a més.

Josep, rellegeix-me, sisplau, i no veuràs cap atac als homes en general sinó només a aquesta mena com en Miguel Àngel Martín.

Pel que fa a les dones, si fossis del meu cercle d'amics, sabries que sóc molt crítica amb algunes dones també, les d'una mena: les que utilitzen els homes, les que fan servir mentides per separar-se i quedar més ben parades i les masclistes.

Et puc assegurar que si alguna cosa em caracteritza és el meu elevat sentit de la justícia i equanimitat i no tolero les mentides, vinguin de qui vinguin.
Una abraçada, Josep!


Jordi Cirach,
La veritat és que sempre vaig pensar que La nit al dia l'havien fet desaparèixer els socialistes perquè els incomodava i per això van nomenar directora de TVC la Terribas, però, ves per on, dilluns hi van topar de ple.


Emily,
Bé, a mi depèn de qui el fa i perquè, però una entrevista de la Mònica Terribas a qualsevol polític, sigui el que sigui, sí que m'interessa, perquè els fa parlar i dir coses.
Petons, maca!

Striper ha dit...

Totalment de acord amb tgu!!

Ferran Porta ha dit...

No vaig veure l'entrevista (però la veuré, avui; gràcies, 3alacarta!), però conec a la Terribas per La nit al dia... i perquè va ser professora meva a la universitat. És bona.

Pel que fa a l'home que va fer aquells comentaris, en fi, Rita, de neandertals encara en queden. Molts. Qüestió d'anar-los assenyalant, i que la pròpia vergonya, si en tenen, els tapi la boca per sempre més.

Un petó.

Anònim ha dit...

Els atacs contra la Mònica Terribas, en especial aquests masclistes, són del tot intolerables. Els fa mal que una periodista els retrati tal com són, uns incompetents. És tot un exemple de professionalitat i compromís. No es mereix aquestes crítiques.

assumpta ha dit...

Osti Rita, quin post més ben parit! El subscrit totalment!!!

Qui no vulgui pols, que no vagi a l'era.
Estava cantat que aniria més o menys tal com va anar. La Terribas és una professional de cap a peus i amb la finura i elegància sap on ha de posar el bisturí.
Però que es pensaven els socialistes? Que se'n sabria sortir? No em feu riure que això no es un "chist" és la crua i trista realitat que ens toca viure amb aquest president.
Si amb prou feines se'n surt mai davant qualsevol situació per poc compromesa que sigui, doncs ben poc podiem esperar-ne i el resultat de tot plegat a la vista està.
Respecte als "comentaris" que algú/alguns en van fer d'ella... ja ho he dit també: De porc i de senyor, se n'ha de venir de mena i aquest/aquests està clar que de senyors no en són gens.

Un gust llegir-te, Rita!!!

assumpta ha dit...

Rita,
Si et sembla bé a tu, m'agradaria posar el link d'aquest magnífic post teu al final del meu.
Ja em diràs.
Merci igualment.
Petons.

sànset i utnoa ha dit...

A aquell desgraciat li va picar que la M. Terribas li fes una entrevista al Monti com déu mana. L’altre, com té el mateix do de paraula que un magnetòfon, no va tenir prou esma per sortir amb prou dignitat. La facilitat per l’insult és imperdonable, i sembla que sigui una qüestió de gènere. Sembla que a alguns els piqui molt que una dona sigui superior a ells. Deuran tenir algun problema sexual. No ho sé. El fotut és que encara estem així...

Però el problema no és aquest cas només; el problema és que vivim en una societat on sembla que es premiï la mesquinesa i s’obviï o s’escarneixi el saber fer.

*Sànset*

DooMMasteR ha dit...

El més lamentable de tot (deixant a banda el patètic masclisme que han demostrat) és que el paio que va mencionar lo de "malfollada" és regidor de l'ajuntament de Barcelona... i aquí no passa res! :-(

Excel.lent escrit :-)

romanidemata ha dit...

jo vaig veure una dona valenta, directa, i cercant respostes clares i un home poruc, esporuguit que s'havia de pensar el què deia per no cagar-la.

i els altres que bramin, nosaltres seguim marxant...

salut

fanal blau ha dit...

Rita,

m'agrada molt com ho has escrit i explicat, però també m'agrada molt que ho hagis escrit amb la veu tan alta i clara!
A veure si als qui els cal, paren bé les orelles i aprenen a llegir!
Una abraçada i bon vespre!

Barbollaire ha dit...

jo també enyoro "la nit i el dia". Com enyoro els matins de Catalunya Radio amb en Bassas.
Independentment que no sempre es pot estar d'acord amb tothom, crec que tant l'un com l'altre son professionals que creuen en el que fan, en el que hauria de ser la seva professió.

Les desqualificacions basades en l'insult, sols demostra que de John Cobras hi han molts més i a més llocs del que un s'imagina.

Ah! i de tots els sexes, condicions, colors polítics i creences

Un post grandiós!
Gràcies, nina
Petonet dolç
:¬)*

rits ha dit...

vaig seguir l'entrevista a mitges metre treballava i bloguejava. Sempre m'han agradat tant les entrevistes de la Terribas!!! una gran professional. No sabia que la seva entrevista havia portat cua, tot i que no em sorprén, ja vaig pensar que postava el Monti entre les cordes més d'una vegada. M'agrada pensar que mai perdrà el seu tarannà i la seva manera de ser. En un moment donat ens va creure a uns quants que estavem realment apurats per mantenir la nostra feina i no va dubtar ni un segon en qüestionar qui tenia que qüestionar.

Pel què fa a aquests homes, doncs tinc poques paraules. Falta d'educació i molt camí que queda per endavant per la igualtat

kweilan ha dit...

Excel.lent apunt!

Joana ha dit...

Les grolleries i la vulgaritat haurien d'estar censurades i mira que no m'agrada aquesta paraula.
El que sovint "cou" és el nivell d'alguns professionals del periodisme siguin homes o dones...que tot s'ha de dir es poden comptar amb els dits de les mans.Si la professional és una dona hi ha que sempre la vol contrarestar.
Es Sostres mai ha acceptat aquest repte per això parla de les dones com parla i mira que tés uns bons escrits però no ens paeix. mala sort!
Un post digne d'una dona itel.ligent. Gràcies Rita!
una bona setmana per a tu també.

L'apprendista ha dit...

La Terribas serà el nou Antoni Bassas, una altra víctima de la falta de llibertat d'expressió de la ràdio i la televisió públiques de Catalunya. Jo també enyoro La nit al dia com continuo enyorant Postres de músic!

fra miquel ha dit...

Penso que si, els companys de partit, i sobre tot les companyes, no es posen en contra d'aquesta persona després del tracte donat a la Terribas, és que els membres d'aquest formació estan més pels seus interessos personals que pels dels que els han votat. Qui estigui al govern ho està al servei del poble, no dels seus interessos o els del seu partit.
Si aquest "senyor" no te els collons, i perdona l'expressió, de dimitir, l'haurien de cessar. I si els que el podrien cessar no creuen que el que ha dit sigui tan greu com per això, potser és que aquest partit no és el més adequat per a governar el nostre país cap a una societat respectuosa amb les persones.
I no segueixo per què si no encara faré un post als comentaris
un petó, “estimada”

Lucia Luna ha dit...

Si noia, son l'ostia! no ho vaig veure la veritat, pero estic d'acord amb tu! un petonas preciosa

Ciutadà K ha dit...

Paraules molt encertades les teves. La Mònica Terribas és una professional de cap a peus i està molt -però que molt!- per damunt de tots aquests individus que l'ataquen com ho fan: sense arguments, sense raons, sense cap qüestió sòlida ... com només ho saben fer els covards. Que, al cap i a la fi, és el que són, uns covards!

Núr ha dit...

És molt trist que les persones (els homes) amb poder parlin així d'una dona. Si això és el que ens governa, tremolo de pensar què hi ha al carrer! :S

És trist, deplorable i patètic i no sé com els líders d'aquesta gentussa (no són senyors en cap cas) no els fa dimitir! Com pots tenir un ministeri d'Igualtat i permetre comentaris així entre les files?

Els meus sogres havien participat algun cop en aplecs de socialistes que s'havien fet a prop de Bcn i te'n faries creus dels comentaris que es deien aquests "senyors" sobre les dones del mateix partit que corrien per allà.

He llegit l'article d'en Salvador. És fantàstic trobar homes així. Llàstima que encara siguin tan i tan pocs...

Salvador Macip ha dit...

Gràcies per la propaganda! Tens raó amb el que dius. Els periodistes han de forçar els polítics a explicar-se, només faltaria. Usar insults, masclistes o no, contra algú que està fent bé la seva feina està molt fora de lloc.

Clint ha dit...

ben dit!...i un aplaudiment per tu per poder seguir atentament l' entrevista, això sí que té mèrit!

MK ha dit...

N'he sentit parlar aquest dies i es clar i perfecte com ho expliques. Noia tens el do de l'equanimitat.
Jo soc tirant a més impulsiva i "destorotadora" en aquests casos.
Per cert està demostrat cientificament i estadisticament que els homes que utilitzen termes com "mal follada" o "puta" tenen greus problemes de autoestima i confiança en la seva propia sexualitat i no cal comentar res si a més després ens dediquessim a fer una altra comprobació estadística amb la cinta mètrica a la mà.


Veus , lo que t'he dit , tinc molta mala baba jo respecte a personal com aquest...

Cris (V/N) ha dit...

La Terribas és una professional com la copa d'un pi, si senyora.... De la resta, millor no dir res.... Bon resum i post, com sempre :) Petons

Rita ha dit...

Striper,
Gràcies!


Ferran,
Coincidim plenament doncs... :-)


Albert b. i R.,
Estem d'acord!


- assumpta -,
Gràcies per les teves paraules i gràcies per linkar-me. Tot un plaer tenir un lloc a casa teva!
Petons!


sànset i utnoa,
Cert, Sànset, som en una societat on impera la mediocritat i quan una persona destaca una mica, i a sobre és dona, per a alguns sembla que sigui intolerable. Llàstima per a ells!


DooMMasteR,
Sembla que sí que ha passat, però només la meitat! El cessen de l'Ajuntament, però no de la gerència del Taxi. Impressionant!


Joan Calsapeu-Layret,
Ben cert, malgrat tot, seguim marxant... :-)


fanal blau,
Gràcies, maca! :-)


barbollaire,
Gràcies! Jo també enyoro en Bassas...
Petons!


rits,
També coincidim... :-)


kweilan,
Gràcies!


Joana,
Gràcies a tu! Tu sí que ets intel·ligent!


Teresa,
Enyorem la gent que val la pena, que és la que fa nosa, noia!
Petons!


fra mquel,
Totalment d'acord amb tu!
Petons! ;-)


Lucia Luna,
Gràcies i petons!


Ciutadà K,
Gràcies pel teu comentari i per passar per l'Illa, considera't a casa teva!

Coincidim plenament!


Núr,
Estem ben d'acord!
Petons, maca!


SM,
Valia la pena fer-ne ressò del teu apunt... Estem ben d'acord!


Clint,
Ohhhh!!!! Quin honor!!! el clint clint per aquí!!!! ;-)

Hahahahaha ets el millor, nanu!
Petonsssssssss!!!!!!!!!


MK,
Parlant, també sóc impulsiva, però quan faig apunts, miro de mirar-m'hi una mica més només... ;-)
Petons, guapa!


Cris(V/N),
Gràcies, maca!
Petons!

rhanya2 ha dit...

Bravo, Rita!

Assumpta ha dit...

Magnífic post!! Aplaudiments!! ;-))

Em vaig perdre l'entrevista (la vull buscar i seguir-la per algun lloc) però al dia següent el meu marit m'ho va explicar, incloent les les reaccions que havien tingut alguns!!

És que no entenc... De veritat algú creia que en Montilla podia fer un bon paper si se li feia una entrevista ben feta?

En quant a l'expressió del negre del top manta, tan bon punt t'he llegit he sospitat qui podia ser (mira, m'ha vingut un flash) ho he comprovat i l'he encertat. Aquell blog sempre és així. Fa prop d'un any hi vaig entrar un temps fins que me'n vaig afartar. És masclisme del més ranci en estat pur.

Això és una cosa bona dels blogs, quan no t'agrada l'estil d'algú, no hi entres més ;-))

Rita ha dit...

Violette,
Gràcies, maca!


Assumpta,
Gràcies, maca!

Jo no el segueixo aquell bloc, perquè ja fa temps m'hi vaig enganxar per una cosa similar, però casualment l'altre dia saltant d'un bloc a un altre hi vaig anar a espetegar i em vaig trobar amb això. En fi, ell sabrà quins problemes té amb el gènere femení...

Gràcies per la visita i pel comentari, jo també et visito tot sovint. L'altre dia vaig encertar la pinça d'estendre roba, però no vaig gosar... :P

el paseante ha dit...

Vaig veure l'entrevista. Crec que tots dos van fer el seu paper. Ella en plan enfant terrible. Ell en plan "¿qué hace un chico como tú en un cargo como éste?". Ara faré d'advocat del diable: creus que aquesta entrevista al President haria estat possible a TV3 en l'etapa CiU?

Rita ha dit...

el paseante,
Sincerament crec que la Terribes sempre fa el mateix tipus d'entrevista: apretant. No se si vas veure la que va fer al ZP i la darrera al Mas, crec que ella sempre actua de la mateixa manera i només en funció de l'entrevistat resulta més ofegant o menys.
Petons, maco!